Nieuws

Sportief in actie voor de SEM Foundation!

Op zondag 8 april hebben de werknemers van Ickx, Dragee, Rosenberg en Pralibel zich ingezet voor de SEM Foundation door het lopen van de marathon van Rotterdam. Tijdens deze dag liepen in totaal 23 hardlopers in verschillende teams de marathon. Het was een fantastische dag met stralend weer! In totaal is er tijdens deze dag €9.500 opgehaald voor de SEM Foundation! Met dit bedrag zullen er weer nieuwe initiatieven georganiseerd worden om terug te geven aan de bevolking van cacao producerende landen. Het was een bijzondere dag waar we met veel plezier op terug kijken!

IMG_9729

Het volgende evenement staat ook al op de planning en zal plaatsvinden op vrijdag 8 juni 2018. Op deze dag zal er een Charity Golftoernooi worden georganiseerd voor de SEM Foundation. Wilt u graag deelnemen of bijdragen aan dit evenement stuur dan een mail naar info@semfoundation.org.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s