Nieuws

Scoren voor de SEM Foundation!

Op vrijdag 8 juni vond het SEM Foundation Golftoernooi plaats op Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen. In totaal deden er 39 deelnemers mee aan het golftoernooi, die in teams volgens de Texas Scramble spelvorm streden voor mooie prijzen. Het was een perfecte dag om 18 holes te lopen en aan het eind van de middag brak zelfs de zon nog even door. Tijdens deze dag is er weer een mooi opbrengst binnengehaald van meer dan €5.000 voor de SEM Foundation. Met dit bedrag zullen er weer nieuwe initiatieven georganiseerd worden om terug te geven aan de bevolking van cacao producerende landen. We willen nogmaals alle sponsoren en deelnemers bedanken dat ze hier een bijdragen aan hebben geleverd en we hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s