Geen categorie

2e editie SEM Foundation golftoernooi groot succes

Op vrijdag 14 juni vond de tweede editie van het SEM foundation golftoernooi plaats op Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.  Ook dit jaar was het weer een gezellige en geslaagde dag waarop 32 deelnemers  tegen elkaar speelden volgens de spelvorm Texas  Scramble. Het weer liet ons niet in de steek en we hebben we hele middag kunnen genieten van de zon. In de baan werd nog extra gestreden voor o.a. de Neary en de Longest drive.  Na 18 holes werd de dag gezamenlijk afgesloten met een borrel en een barbecue en werden aan de winnaars de prijzen uitgereikt.

In totaal is er tijdens deze dag ruim  €8.500 opgehaald voor de SEM foundation. Met dit geld zullen er nieuwe projecten in cacao producerende landen ondersteund worden om zo de kwaliteit van leven van deze gemeenschappen te verbeteren. We willen alle sponsoren en deelnemers bedanken voor hun bijdrage en hopelijk tot volgende jaar!

Hieronder nog een korte sfeerimpressie van deze geslaagde dag!

 

Een gedachte over “2e editie SEM Foundation golftoernooi groot succes”

  1. Hi Ellen en overige Huurmannen,
    Leuk om het filmpje te zien en de opbrengst van de dag te vernemen. Ben inmiddels met Coen Vermeer een weekje door Schotland getrokken, Wij hebben genoten van de zeer geslaagde dag. Dank voor de organisatie en goede zorgen en hopelijk tot volgend jaar.
    Hartelijke groet aan allen,
    Luc Ouwehand

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s