Nieuws

Golfen voor WERELDOUDERS

Vrijdag 3 september vond de 3de editie van het SEM Foundation Charity Golftoernooi plaats. Een sportieve en vooral gezellige dag waarmee we weer mooie initiatieven kunnen ondersteunen!

Op deze zonovergoten dag streden 14 flights volgens Texas Scramble voor mooie prijzen. Wie niet in de prijzen viel, kon zijn/haar geluk nog beproeven tijdens de loterij. Na een heerlijke dag buiten werd de dag afgesloten met een barbecue.

Mede dankzij alle sponsoren en deelnemers hebben we een mooi bedrag van ruim € 8.500 opgehaald! Met deze opbrengst gaat de SEM Foundation in samenwerking met Wereldouders sociale ongelijkheid en armoede tegen in Guatemala. Door kinderen van alleenstaande moeders op te vangen in een Daycare Center, kunnen de moeders met een gerust hart werken om de kost te verdienen. Op deze manier blijven gezinnen samen en krijgen zij een eerlijke kans om een toekomst op te bouwen. En de kinderen kunnen leren, spelen en ontwikkelen op een veilige manier.

Hierbij willen we nogmaals alle sponsoren en deelnemers bedanken voor deze onvergetelijke dag. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s