Nieuws

Succesvol SEM Foundation golftoernooi levert €25.134 op voor ontwikkeling Community Center in Peru

Op een prachtige zonnige dag verzamelde zich een groep enthousiaste golfers op de uitgestrekte groene golfbaan de Turfvaert in Rijsbergen voor het SEM Foundation Charity golftoernooi. Het SEM Foundation golftoernooi was niet alleen een geweldige dag vol sportieve uitdagingen maar had dit jaar ook als doel om fondsen te werven voor het community center in Peru waar de SEM Foundation vorig jaar een project mee was gestart. Dankzij de inzet van de deelnemers en genereuze sponsoren, werd er maar liefst €25.134 opgehaald.


Vorig jaar is de SEM Foundation, in samenwerking met Wereldouders, een initiatief gestart voor de renovatie van een community center in Peru. Een jaar later hebben we onderzocht welke behoeftes er momenteel zijn binnen de gemeenschap. Uit dit onderzoek bleek dat er grote vraag was naar professionele ondersteuning op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en gezinsversterking. Het opgehaalde bedrag zal dan ook worden gebruikt om een psycholoog en sociaal medewerker aan te nemen, die nieuwe programma’s kunnen ontwikkelen om aan deze behoeften tegemoet te komen. Met de aanstelling van een psycholoog en sociaal medewerker zal het community center in Peru in staat zijn om de lokale bevolking nog beter te ondersteunen.


Dankzij de bijdrage van alle sponsoren en deelnemers kan het community center in Peru verder groeien en ontwikkelen. Het is een belangrijke stap naar een betere toekomst voor de lokale bevolking, waar sociaal-emotionele ontwikkeling en gezinsversterking centraal staan. De SEM Foundation is trots op het behaalde resultaat en kijkt uit naar de implementatie van de nieuwe programma’s.


De SEM Foundation dankt alle deelnemers en sponsoren nogmaals voor hun ondersteuning en betrokkenheid. Samen hebben zij een verschil gemaakt en laten zien dat gemeenschappen wereldwijd met elkaar verbonden zijn. Het succes van het golftoernooi geeft hoop en kracht aan degenen die het hard nodig hebben.

Plaats een reactie